Hamar Sportsskytterklubb (HSK)

Hamar Sportsskytterklubb (HSK)

NM Felt 2018 på Oppdal

Postet av Hamar Sportsskytterklubb (HSK) den 1. Aug 2018


Det var en gjeng bestående av gamle travere og noen ikke fullt så gamle, som reiste oppover for å representere klubben vår under årets NM Felt. Det ble høstet jevnt over gode resultater av skytterne fra Hamar Sportsskytterklubb. Av resultatlistene ser man at det var mye god skyting med mange skyttere som enten hadde treff i alle skivene eller kun hadde noen få bom. 

Men noe som er like viktig rundt pistolstevner, også under norgesmesterskap. er utvilsomt det sosiale. Selv om det nok hviler en noe mer høytidelighet rundt et norgesmesterskap, så er det viktig å ivareta den sosiale inkluderingen som vi finner igjen i skyttermiljøet. Slik kan vi bidra til å senke terskelen for nye skyttere som vurderer å delta på stevner. Vi er sikre på at gjengen som reiste oppover til Oppdal hadde en gøyal, spennende og interessant tur. Vi tar gjerne imot morsomme historier, beretninger rundt forberedelser til og gjennomføring av selve skytingen og eventuelle bilder for publisering her på våre hjemmesider. 

I stedet for å ramse opp plasseringene til våre skyttere, så kan dere klikke dere inn på linken under for å gå til de offisielle resultatlistene for årets NM Felt 2018.

resultatliste fra NM Felt 2018

0 Kommentar

Kommentarer

— Guest
Captcha
Levert av IdrettenOnline