Hamar Sportsskytterklubb (HSK)

Hamar Sportsskytterklubb (HSK)

Informasjon om startkortet for 2018.

Postet av Hamar Sportsskytterklubb (HSK) den 9. Jan 2018

Vi har fått en melding om feil i klasseføringen fra NIF. Skyttere som trenger startkortet nå, og hvor startkortet inneholder feil eller mangler i klasseføringen, kan ta kontakt med Mette Ellefsen så kan hun manuelt rette opp startkortet. Dere må angi konkret hvilket feil/mangler dere vil ha rettet opp. Nedenfor følger et utdrag av meldingen fra idrettsforbundet.
"Skyttere som hadde klasseføring i en øvelse i 2017, men som ikke deltok i øvelsen i løpet av året, har mistet sin klasseføring. Slik skal det sjølsagt ikke være, disse skytterne skal få videreført sin klasseføring i 2018 med samme klasse som i 2017. Her har det dessverre blitt en teknisk feil, som vil bli rettet opp så snart som mulig; vi vil sende ut info når disse klasseføringsdataene er på plass.  Skyttere har ikke fått endra klasseføringen sin, sjøl om resultater de har oppnådd i løpet av 2017 skulle ha ført til opprykk (eller nedrykk). Dette kan skyldes flere ting, men hovedsakelig tror vi at årsaken er at resultatene ikke er blitt registrert i SkytterAdmins database.
Det kan også være andre feil ifm. resultatregistreringen som har ført til feil klasseføring for enkelte skyttere, vi ser gjerne at feil meldes inn, slik at vi kan få avdekket og få rettet opp evt. andre feil i løsningen. Vi legger altså opp til at mange av problemene med klasseføringen, som har ført til feil på startkortene, skal bli retta opp i løpet av rimelig tid."


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline