Flügger-andelen

Kjære Hamar sportsskytterklubb

Vi vil med glede få ønske dere velkommen som medlem hos Flügger Andelen.

Alle deres medlemmer, venner og familie kan nå handle på denne kjøpskontoen. De får da 20% rabatt på alle Flügger varer på nett og i alle våre butikker. Alt de trenger å gjøre er å oppgi deres navn eller kjøpskontonummer i kassen, eller oppgi rabattkode FA899104 på flugger.no. Vi vil på dette grunnlaget utbetale 5% bonusstøtte årlig.

Har dere selv behov for produkter til vedlikehold, maling eller verktøy så ta gjerne kontakt med oss. Vi hjelper dere!

Hvordan skal dette bli en suksess?
Målet er selvfølgelig at dette skal bli en god inntektskilde for dere. Da er det avgjørende at deres medlemmer, venner og familie er informert om hvordan de kan støtte dere. Vi har laget et utvalg av ferdig materiell som kan brukes til annonsering, på hjemmeside, deling på sosiale medier eller plakat til lokalet deres. Dette finner dere her: https://www.flugger.no/fluggerandelen/materiell/

Vær oppmerksom på at kreditt på en allerede eksisterende konto er stengt. Dette har vi gjort for at ikke medlemmene skal kunne handle til privat forbruk på en faktura sendt til foreningen.

Ikke nøl med å kontakte oss dersom dere har noe vi kan bidra med eller om dere har noen spørsmål. Bare send oss en e-mail på fluggerandelen@flugger.com. Vi hjelper gjerne til!

Vi ser frem til et godt samarbeid og vi håper Flügger Andelen vil bli en god inntektskilde for foreningen.

Vennlig hilsen
Flügger farve Hamar

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.