Hamar Sportsskytterklubb (hsk)

Hamar Sportsskytterklubb (hsk)

Medlemskontigent 2018

Postet av Hamar Sportsskytterklubb (hsk) den 31. Jan 2018

I disse dager sendes medlemskontingenten ut til klubbens medlemmer. Det er verdt å nevne at klubben har vedtatt å fjerne treningsavgiften for klubbens medlemmer i Ankern i 2018. Andre besøkende må fortsatt betale en treningsavgift. NM 2018 Luft pistol og rifle

Postet av Hamar Sportsskytterklubb (hsk) den 26. Jan 2018

NM 10 m luft pistol og rifle og 15 m rifle

Informasjon om NM i luft på Sotra, Hordaland. Sartor skytehall 15 -18 mars 2018.Valg i ny skytterkrets

Postet av Hamar Sportsskytterklubb (hsk) den 24. Jan 2018

Hedmark og Glåmdal skytterkrets skal slås sammen til en krets.  Valgkomiteen for disse er i gang med sitt arbeid, og vi ber klubbene om hjelp til å finne kandidater til vervene. 

Vi skal finne kandidater som skal ivareta vår nye skytterkrets. Vi trenger kandidater til følgende verv; leder, nestleder, kasserer, sekretær og vara. Dette er minimumsantallet vi kan ha.

- Kandidaten må være forespurt, og gjerne til flere roller i styret. (da har vi flere muligheter til å få på plass et styre, og kabalen til å gå opp) 

- kandidaten kan også spørres om vedkommende vil ivareta fagkomite/grenleder rolle i tillegg til styreverv.

- kandidater til å ivareta fagkomite/grenleder rolle

- Begrunnelse for kandidat til verv(ene) må følge med, sammen med navn og klubbtilhørighet.

 

Innen 31. januar 2018,   sendes: ellefmette@hotmail.com


Koordinator for valgkomiteene Hedmark og Glomdalen

Mette Ellefsen

Hamar sportsskytterklubb

 Støtt klubben din

Postet av Hamar Sportsskytterklubb (hsk) den 21. Jan 2018

Nå kan du støtte Hamar Sportsskytterklubb ved å legge oss til på grasrotandelen i Norsk tipping. Da støtter du klubben din med 7 % av det du spiller for.

Det er enkelt. Linken finner du nede på høyre side. Informasjon om startkortet for 2018.

Postet av Hamar Sportsskytterklubb (hsk) den 9. Jan 2018

Vi har fått en melding om feil i klasseføringen fra NIF. Skyttere som trenger startkortet nå, og hvor startkortet inneholder feil eller mangler i klasseføringen, kan ta kontakt med Mette Ellefsen så kan hun manuelt rette opp startkortet. Dere må angi konkret hvilket feil/mangler dere vil ha rettet opp. Nedenfor følger et utdrag av meldingen fra idrettsforbundet.
"Skyttere som hadde klasseføring i en øvelse i 2017, men som ikke deltok i øvelsen i løpet av året, har mistet sin klasseføring. Slik skal det sjølsagt ikke være, disse skytterne skal få videreført sin klasseføring i 2018 med samme klasse som i 2017. Her har det dessverre blitt en teknisk feil, som vil bli rettet opp så snart som mulig; vi vil sende ut info når disse klasseføringsdataene er på plass.  Skyttere har ikke fått endra klasseføringen sin, sjøl om resultater de har oppnådd i løpet av 2017 skulle ha ført til opprykk (eller nedrykk). Dette kan skyldes flere ting, men hovedsakelig tror vi at årsaken er at resultatene ikke er blitt registrert i SkytterAdmins database.
Det kan også være andre feil ifm. resultatregistreringen som har ført til feil klasseføring for enkelte skyttere, vi ser gjerne at feil meldes inn, slik at vi kan få avdekket og få rettet opp evt. andre feil i løsningen. Vi legger altså opp til at mange av problemene med klasseføringen, som har ført til feil på startkortene, skal bli retta opp i løpet av rimelig tid."Ny epostadresse

Postet av Hamar Sportsskytterklubb (hsk) den 8. Jan 2018

Klubben vår har fått ny epostadresse:

post@hamarsportsskytterklubb.no

Levert av IdrettenOnline